Додати в обране
Дзвоніть нам за телефоном: +38(044) 486-87-68
Віддані Україні, відкриті світу!
Випускники склали тест ЗНО з географії 16 червень 2016

Випускники склали тест ЗНО з географії

У середу відбулось зовнішнє незалежне оцінювання з географії, результати якого зараховуватимуться як вступний іспит для бажаючих вступати до вищих навчальних закладів у цьому році.

Максимальна кількість балів, яку може набрати учасник тестування правильно виконавши всі завдання тесту, - 92 бала.

З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання 16 червня будуть опубліковані правильні відповіді на завдання тесту.  Відповіді на тести ЗНО: http://osvita.ua/test/answers/

Обробка сертифікаційних робіт учасників зовнішнього незалежного оцінювання, встановлення порогу «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з географії відбудеться не пізніше 22 червня 2016 року.

Результати тих учасників, хто подолає пороговий бал, будуть визначені за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів. Відповідно, рейтингова оцінка за шкалою 100–200 балів буде відображати місце результату учасника серед результатів інших учасників тестування.

При оголошенні результатів ЗНО з географії буде оприлюднена таблиця за шкалою 100-200 балів.

Про точну дату оголошення результатів зовнішнього оцінювання буде повідомлено додатково.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об'єктивні причини, можуть до 21 червня подати до регіонального центру оцінювання якості освіти заяву про участь у додатковій сесії. Додаткова сесія ЗНО з географії відбудеться 1 липня.

Назва англ:  Graduates amounted test EIT geography
Текст анонса En:  On Wednesday there was an external independent evaluation of geography, the results of which count as an entrance exam for those wishing to enter higher education this year.
Всі новини