Додати в обране
Дзвоніть нам за телефоном: +38(044) 486-87-68
Віддані Україні, відкриті світу!
I-й тур конкурсу «Україна та світ» 23 грудень 2016

I-й тур конкурсу «Україна та світ»

7го грудня в нашому ліцеї був проведений I-й тур конкурсу «Україна та світ» ІІ сезон, який вже другий рік поспіль проводить освітня компанія «Династія Україна» серед київських шкіл.
Конкурс «Україна та світ» - це соціальний проект, який дає можливість учням перевірити свої знання англійської мови, випробувати свій творчий потенціал, та виграти літню поїздку до Європи!
В першому турі, тестування з англійської мови, взяли участь учні 8-10-х класів.
Нагадуємо конкурсантам про II-й  тур конкурсу «Україна та світ»: необхідно надіслати свої фотороботи за темою «Моя майбутня професія» та заповнити бланк учасника.
Ми  вболіваємо за вас і бажаємо вам перемогти!!!

Детальну інформацію щодо конкурсу можна подивитись тут.
Якщо ви хотіли прийняти участь, але  з якоїсь  причини не змогли бути на  тестуванні з англійської мови, у Вас є можливість пройти тестування в офісі компанії до 31.12.2016.

«Династія Україна» - це освітня компанія, основним напрямком діяльності якої є навчання за кордоном, мовні курси в будь-якій країні світу, підготовка до вступу в зарубіжні ВНЗ.

Назва англ:  -round competition "Ukraine and the world's"
Текст анонса En:  We remind contestants of II-round competition "Ukraine and the World" should send their photographs on the theme "My future profession" and fill out the participant. We cheer for you and wish you win !!!
Всі новини